Stichting WoonDroom Leusden

 WoonDroom Leusden in de media: 

"Gezocht: een plek in Leusden waar jongeren met beperking samen kunnen wonen en ‘oud worden’." Zo begint het artikel in de Amersfoortse Courant van 8 oktober 2020. 

De burgemeesters Bouwmeester (Leusden), Bolsius (Amersfoort) en Van Dijk (Barneveld) zijn lid geworden van het Comité van Aanbeveling van WoonDroomLeusden. Daarnaast hebben diverse medici, oud-topsporters en Bekende Nederlanders, waaronder de minister van Gehandicaptenzaken Rick Brink, zich verbonden aan het initiatief. Lees het hele artikel in de Leusderkrant van 7 oktober 2020. 

"Een aantal ouders van jongeren met een verstandelijke beperking wil in Leusden een kleinschalige woonvorm realiseren met 24-uurs zorg voor deze jongeren. Marjan Stomphorst, één van de ouders en tevens bestuursvoorzitter van de stichting WoonDroom Leusden, licht het voornemen toe... "Lees hier het hele artikel uit de Leusderkrant van 29 december 2019!

"Een groep ouders van jongeren met een verstandelijke beperking heeft de handen ineengeslagen om een woonvorm te starten voor begeleid wonen. Het plan is om over een aantal jaren aan twaalf tot zestien jongeren een plek te kunnen bieden in Leusden... "Lees verder via de link naar het bericht van 11 november 2019 in de Leusderkrant!

  • _MG_6984
  • _MG_6782
  • _MG_6799_1
  • _MG_6765-1


 
 
 
 
E-mailen