Stichting WoonDroom Leusden

Wie zijn wij?

Stichting WoonDroom Leusden is een initiatief  van ouders van een kind met een verstandelijke beperking. De initiatiefnemers en tevens bestuursleden zijn Marjan Stomphorst (voorzitter), Bastiaan Graf (vice-voorzitter), Jolanda de Kok (secretaris), André Kollen (penningmeester) en Ilse Vasterman (bestuurslid). Naast deze bestuursleden is er ook een onafhankelijk bestuurslid in de persoon van Remke Brand. Remke heeft geen direct belang in deze woonvorm. 

Het bestuur van Stichting WoonDroom Leusden zet zich op vrijwillige basis in. D.w.z. dat zij geen beloning of onkostenvergoeding ontvangen voor hun werkzaamheden.

Bestuursleden

Marjan Stomphorst

Marjan Stomphorst

Voorzitter

Marjan is in het dagelijks leven beleidsmedewerker HRM bij een grote scholenstichting voor basis-, voortgezet en speciaal onderwijs. Daarvoor werkte zij in beleidsadviesfuncties op het gebied van personeel en organisatie bij gemeenten en de politie. Marjan is getrouwd en heeft 2 dochters van 17 en 19 jaar oud. Haar oudste dochter, Babette, heeft een verstandelijke beperking. Mede daarvoor zet Marjan zich in voor Stichting WoonDroom Leusden.

Jolanda de Kok

Jolanda de Kok

Secretaris

Jolanda is directiesecretaresse van het College van Bestuur bij het Meridiaan College, dat voortgezet onderwijs aanbiedt op vier vestigingen in Amersfoort. Ook was zij actief als lid en voorzitter van de ouderraad van de Koningin Emmaschool voor speciaal onderwijs. Jolanda heeft 2 zoons van 15 en 11 jaar oud, beiden met een verstandelijke beperking.

André Kollen

André Kollen

Penningmeester

André is werkzaam bij A.S.R. als analist op de financiele afdeling. Daarnaast is hij leider/trainer van de G jeugd bij CJVV in Amersfoort. André heeft 2 kinderen waaronder Mick van 15 jaar met het Down syndroom.

Bastiaan Graf

Bastiaan Graf

Vice-voorzitter

Bastiaan is zelfstandig ondernemer en nu werkzaam voor PVH Europa. Bastiaan heeft een zoon van 17 jaar met het Down syndroom.

Remke Brand

Remke Brand

onafhankelijk bestuurslid

Remke is als onafhankelijk en deskundig bestuurder toegetreden. Zij is werkzaam bij het Bartiméus fonds en was voorheen werkzaam in directiefuncties bij Wielewaal vakanties, Ronald McDonald Kinderfonds.

Ilse Vasterman

Ilse Vasterman

bestuurslid

Ilse is werkzaam bij het Bartiméus fonds, daarnaast is zij voorzitter van DownTownLeusden, een organisatie die werkervaringsprojecten opzet voor jongeren met een beperking. Ook is zij lid van de RvC van Parc Spelderholt. Ilse heeft 2 kinderen waarvan de oudste het Down syndroom heeft.

 

 

 
 
 
 
E-mailen